Pages

Wednesday, July 27, 2011

Aku Tak Tahu dan Tak Menahu.....

Salam, Lame xupdate blog.....almaklumla aku ni pemalas...menaip pn malas....hahahahaha

arini aku cite sikit pasal orang yang xboleh terima pendapat orang lain ataupn tidak langsung menerima alasan aka penjelasan orang lain.

arini aku pegi sekolah nk mengajar macam biase, tengah aku prepare nk ngajar PJ [nk kene observe kene la berlakon sikit], satu bala da datang.

da la pagi ngajar PJ, lepas PJ terus ngajar sains nk kene observe plak tu. aku pn penin la cane nk wat arini. Rancangan Pengajaran Harian aka RPH ade, tp tu la x aspect die leh datang....consider la sikit sebelum tu aku ade kelas PJ. aku pn wat tenang je la ngajar je la mcm biase.

Masuk mase sains, aku pn bwk la anak2 murid aku pegi makmal komputer, pki multimedia la konon nk mengajar arini. tgh2 aku mengajar, lect aku pn pggl pegi kt die.

Lecturer: Kenapa ape yang kamu wat mcm ni #$%&***?

Saya: saya....

Lecturer: saya xmahu dengar, mcm mane awak bwat keje ni...

xde peluang langsung nk bagi jawapan...ape da...at least let me explain what am i doing and do correct me if im wrong...i deserve to explain what i gonna do and what am i doing...let me explain why i doing that.
should we put all what we have plan on our lesson plan?
what im situation changed and shd i put my plan B on the lesson plan.

arini aku tension tahap ke-7 kalo Gai sensei da jd rambut kuning da ni...hahahaha

Reactions:

0 kutukan: