Pages

Sunday, May 16, 2010

Today Was Teacher's Day

"hari guru,hari guru jugak...malam ni jangan lupe."
that was my dedication for ALL IPG's PENDOTA...

bahase melayu plak,mls nk speaking2 ni...

hari ni ade smbtn ari guru kt institut aku, da name pn institut perguruan, hari guru ni special la kat sini...hahahaha

arini aku join team sukaneka bersama geng2 ustaz...da la kene time tghari...bapak la panas dikala minuman telah abes disetal dan ditibai guru-guru ganas yg bersukaneka sebelum turn kitorang kene..huhuhuhuh

Gambar???xde gambar ler, ade la sorg tu aku suh amek gmbr aku,die xamek satu pon..kecewa aku..da la terengganu kalah semalam..*penyu menangis lagi*

letih2 pown,tp arini best la...ade event,so xde la aku boring sgt smpi nk duku bilik men DotA je..hahahahh

Tu je kot...kalo aku ade jmp gambar,nnt aku cbe post...see ya ALL>>>.


Reactions:

0 kutukan: