Pages

Friday, July 3, 2009

Hari-Hari yang MENGANTUK

Ari ni mcm biase la,kalo cuti je aku mesti xtido mlm main dota....ape la best sgt game tu...aku pn xthu kt mane syok sgt game tu,tp die ttp MENGANCAM.

Semalam budak2 sekolah lame aku, SMA(A)SZA (sek agama tu) ajak aku men futsal. diorg pn da nk abes cuti,dak2 uitm,ukm usm dan mane2 je la..nk dijadikan cite, dak2 aku ni lawan la bdk uitm mane ntah...aku haram xknal diorg...tp ade la dak2 aku knal diorg...

syok la jgk dpt jmp mmbr lame, aritu diorg g mandi2 aku xdpt nk join da....tp yang sedihnye, aku score sebijik je,2 bijik aku tiang....bengang teamate asyik kene tiang je...lepas maen minum2 lak..perangai kwn2 aku ni ttp xberubah...mcm dulu lg...letih aku gelak time tu....tp mmg best dpt lepak ngan diorg smlm...

aku abes je minum, kwn aku yg len la call. die ckp " aku da kt rumah ko ni, bile nk start game?". ha, ni la teamate dota aku yang pantang dengar aku cuti je,mst nk men dota...aku igt smlm nk ajak sifu dota aka nasir aku men skali,tp die lak x online.

men punye men,da pkl 7 pg...aku solat subuh tros pg breakfast...

Reactions:

2 kutukan:

laila said...

ajin jugak ko nie tulih blog erk..

MarkQim F. Stiffler said...

bleh la kalo tenet laju..kalo slow jd mls nk tulis...