Pages

Monday, November 17, 2008

NK duit x???MOdal RM0.00

Assalamualaikum w.b.t dan selamat sejahtera...

Saya ingin berkongsi pengalaman dan cara mendapat duit tanpa sebarang
modal walaupun 1 sen di internet.. sudah ramai orang yang telah
mencuba perniagaan ini dan telah berjaya..

Anda boleh buat kerja ini sebagai kerja sambilan kerana kerjanya
#OOPS#a klik iklan sahaja dan ianya hanyalah 30 minit sehari.. Tidak
kira anda seorang pelajar, penganggur, kakitangan kerajaan, swasta
atau pekerja, anda boleh menyertainya. .

DUIT PERCUMA? SIAPA YANG BODOH SANGAT NAK KASI DUIT PERCUMA?

Dari Pengiklan. Setiap tahun banyak syarikat besar membelanjakan
ribuan ringgit setahun untuk mengiklankan produk dan perkhidmatan
mereka. Bayangkan berapa kos mereka untuk mengiklan di TV, Akhbar,
Banting, Banner dan sebagainya. Cash88 adalah sebuah syarikat
pengiklanan Internet. Sebagai pembaca anda dibayar kerana anda telah
membaca iklan mereka. Kerja anda ialah membaca atau klik banner dari
pengiklan sahaja.

BOLEH HARAPKAH SYARIKAT-SYARIKAT SPONSOR INI?

Saya juga mempunyai soalan yang sama pada mulanya. Tetapi apabila
saya melihat syarikat-syarikat yang turut mengiklan dalam cash88.com
bukan syarikat yang calang-calang, antara pengiklannya termasuklah
Yahoo.com, Google.com, MSN.com, MP3.com, MAS AIRLINES, hampir semua
bank di Malaysia dan banyak lagi, semuanya syarikat-syarikat besar..
Anda akan dapat melihat senarai pengiklannya selepas mendaftar.
SAYA BERMINAT, MACAM MANA NAK MENDAFTAR?

Untuk menyertainya cukup mudah, ikut langkah-langkah berikut ;

SEBELUM SIGN UP

1.Anda KLIK link dibawah(Right klik Pada Mouse dan Open New Windows):

KLIK DISINI


2.Klik pada 'Join.' (di sebelah kanan website tu).

3.Taip address email anda. Pastu klik continue.. Nanti mereka akan
hantar ke email anda untuk pengesahan.

4.Tutup (Close) website itu.

5.Sekarang, lihat pada email anda. Akan terdapat perkataan ni ;

To complete your signup with cash88.com please follow this url:

TEKAN JE URL TU
Klik pada link tersebut.

6.Lepas tu, akan keluar borang sign up cash88.com..

7.Isi borang yang disediakan.

8.Sampai pada cara nak bayar, anda pilih bank mana yang anda mahu
duit anda dimasukkan, sama ada KE BCB (CIMB), Maybank,Public Bank,
ATAU MANA-MANA BANK YANG TERSENARAI.. pilih mengikut kehendak anda.

9.Lepas isi borang, klik pada 'Sign Up'.

SELEPAS SIGN UP

10.Lepas itu, 'login' pada web cash88.com , Masukkan Username dengan
Password yang telah anda tulis dalam borang tadi.

11.Seterusnya, klik pada (Paid to Click Ads (Gain Points).

12.Di situ terdapat beberapa 'categories' . Klik pada 'categories'
tersebut. Setiap 1 link anda klik, account anda akan bertambah 20
point. Untuk klik banner, tunggu sampai habis surf (lebih kurang dlm
20 saat saja)..

13.Klik sampai habis. Klik balik pada Paid to Click Ads (Gain Points)
untuk ke 'categories' yang seterusnya.

**Klik pada link "members" , bukannya ?visitors§.

14.Setelah anda selesai klik pada semua categories, klik kat 'My
Earnings' untuk tengok berapa yang anda dapat dengan hanya klik pada
banner. Biasanya, kalau anda klik kesemua banner (20 point), jumlah
terkumpul point anda ialah 1240.

15.Anda kena ulang perkara yang sama pada hari berikutnya (24jam) ?
(ulang step 11 -14 setiap hari)

16.Setiap hari pastikan anda klik dan baca iklan yang dihantar oleh
syarikat Cash88.com ataupun buka terus akaun anda yang sudah
berdaftar dengan cash88.com dan untuk buka akaun, klik kat "login"
dan masukkan username dan password anda sebelum ni. Kemudian klik
kat "Your Inbox" dan klik setiap iklan yang tersenarai di sana (jika
ada). Setiap satu iklan/email tu mengambil masa kira-kira 20 saat.
Selepas itu baru close dan buka iklan yang lain. Setiap iklan/email
tu bernilai 20 point..yang boleh ditukar nanti..
sesiapa sahaja asalkan mereka ada email dan akaun bank
.

Anda akan mendapat pendapatan seperti berikut. Anda boleh taja

Level 1 - 5%

Level 2 - 5%

Level 3 - 5%

Level 4 - 5%

Level 5 - 4%

Level 6 - 4%

Level 7 - 4%

Level 8 - 3%

Level 9 - 3%gv

Level 10 - 3%

Bayangkan..Jika setiap orang menaja 10 orang dan membaca/klik iklan
setiap hari dan setiap seorang mendapat 1,000 point (kalau klik semua
iklan/banner boleh dapat lebih dari 1000 points sehari)

Anda

1,000 POINT x 100% = x 0.01 = RM10

Level 1

10 orang x 1,000 = 10,000 POINT x 5% = 500 POINT x 0.01 SEN = RM5

Level 2

100 orang x 1,000 = 100,000 POINT x 5% = 5,000 POINT x 0..01 SEN =
RM50

Level 3

1,000 orang x 1,000 =1,000,000 POINT x 5% = 50,000 POINT x 0.01 SEN =
RM500

Level 4

10,000 orang x 1,000 = 10,000,000 POINT x 5% = 500,000 POINT x 0.01
SEN = RM5,000

= RM5,565.000

Lihat di Level 4 sahaja jika struktur di atas tercapai, anda boleh
meraih pendapatan RM5,565.00 sehari !

18.INGAT, kerja anda hanya membaca/klik iklan atau banner dan
memberitahu kawan-kawan anda tentang peluang hebat ini ! itu sahaja!

____________ _________ _________ _________ _________ _________ _
__________

Untuk tahu jumlah duit anda yang terkumpul, klik kat &My Earnings*.
Jangan risau, ini bukan penipuan.... saya tak tipu!

Bagi yang pertama kali log in, anda mungkin menghadapi situasi
seperti ini :

You have directly earned cash from click, read advertisement: RM
0.0000

You have directly earned points from click, read advertisement: 1,240
Points

Anda akan lihat walaupun anda sudah mengumpul beribu-ribu point, tapi
di bahagian earned cash masih menunjukkan RM 0.0000.. kenapa?

Sebabnya, anda belum menebus point anda.. nanti apabila anda tebus
point anda, di situ baru tertulis nilai ringgit dan tidak lagi RM
0.0000..

Bagaimana untuk menebus cash?

Anda klik di Cash Payment Claim.. 1 point bersamaan 1 sen.. jadi,
jika anda mempunyai 1000 point, maka anda boleh claim RM 10..

Tapi, bila tarikhnya untuk saya tebus point ini?

Anda perlu menebus point anda seminggu sebelum hujung bulan.. dan
duit akan masuk ke akaun bank anda pada awal bulan.. terlebih dahulu
sebelum anda menebus point, pastikan anda mempunyai 10 orang downline
yang aktif..

Reactions:

0 kutukan: